Genom att fortsätta accepterar du vår integritets- och cookiepolicy. Du är välkommen att ändra dina cookie-inställningar, men alla funktioner fungerar inte.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och bedöma användningen av de enskilda elementen på webbplatsen. - Läs mer - Tillåta

Gängade delar till livsmedelsproduktion

På den här sidan hittar du alla våra gängade rördelar, godkända för bruk inom livsmedelsindustrin. I vårt urval av gängade rördelar till livsmedelsindustrin hittar du niplar, böjar, muffar, nippelmuffar, pluggar, skottgenomgång, muffniplar, t-rör och y-rör. Alla gängade rördelar här på sidan är framställda av italienska Aignep, som är en av ledande tillverkare på marknaden när det gäller rostfria gängade rördelar. Aignep sätta kvalitet och innovation i fokus och är grundlagt i 1976, då de började att producera fittings till värmeindustrin. Om du är i tvivel vad du skall välja eller har frågor kring våra produkter är du alltid välkommen till att kontakta oss på + 45 75 945 955 eller via e-post till post@roykon.dk.

 

Gängade delar av hög kvalitet

Merparten av våra gängade rördelar till livsmedelsindustrin är framställda av rostfritt stål, AISI 316, som lämpar sig särskilt väl för livsmedelsindustrin på grund av sina mycket beständiga egenskaper. AISI 316 är ett syrafast, rostfritt stål, som betyder, at det är mer korrosionsbeständig än reguljär rostfritt stål (AISI 304). Därför är det mer motståndskraftig för t.ex. saltvatten. Nättopp materials motståndskraftighet betyda, att gängade delar i syrafast, rostfritt stål är perfekter till livsmedelsproduktion. I livsmedelsindustrin är hygienen i fokus och därför är det viktigt at använda material, som är motståndskraftiga för rengöring med kemikalier, högtryckstvätt och höga temperaturer. Här är rostfritt, syrafast stål ett bra materialval till gängade delar, eftersom det är lätt att rengöra och sterilisera, så du undviker livsmedelskontamination. När du väljer gängade delar med den bäst möjlig motståndskraft utan risk för rost och övrig korrosion, är du säker på, att du följer livsmedelsindustrins stränga hygienkrav.