Glömt lösenordSkapa ny användare
  • Brett utbud av produkter
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Mer än 40.000 industriprodukter
Choose language

Rostfria rördelar


Kopplingar av rostfritt stål
Kopplingar och flänsar är ofta osynliga del - men också de element som får en bra installation för att arbete. Här hittar du ett stort urval av rostfritt och syrafast inredning - gängade kopplingar i alla dimensioner, vilket ger många kombinationsmöjligheter med avseende på installationen. De kan användas för många olika ändamål, såsom: Vatten, värme och kylsystem. Rostfria kopplingar är mycket mer korrosionsbeständigt än konventionella VVS armaturer med svart eller galvaniserade stålrör och säkerställer en längre livslängd för rör och samlingar.

Våra kopplingar säljs komplett och redo för omedelbar användning genom att helt enkelt skjuta röret i kopplingsdelen. Här kan du se vårt sortiment av rostfria beslag, vilket innefattar muffar, hexagon nipplar, flänsar, kompressionsringar och mer.

Öppen för särskilda önskemål
Vi har allt du behöver i rostfria kopplingar i en mycket god kvalitet och vi är alltid redo att ge dig råd så att du kan hitta just de beslag som du saknar. Våra leverantörer är miljömedvetna, använder inte barnarbete och har rätt förutsättningar för alla anställda. Kvaliteten är viktig. På ROYKON ger vi alltid kvalitet - snabbt, exakt och till överenskommet pris. Men lika viktigt är att du får en bra service och felfria leveranser. Vi lär oss från våra kunder och genom att delta i ett nära samarbete med dem, fortsätter vi blir bättre på saker. Vi levererar mer än bara produkter eftersom vi arbetar i nära samarbete med kunderna för att hjälpa dem att optimera effektiviteten i deras arbetsflöden. Vårt sortiment utvecklas ständigt. Finns det produkter som du inte hittar i katalogen och är relevanta för din verksamhet, vill vi veta om det. Kontakta oss därför med den informationen.
Om ROYKON

Våra kunder betyder allt. Det är dem, vi lever av, så kundvård är otrolig viktig.

De följande punkterna är våra rättningslinjer för kundvård:
Våra kunder skall betjänas med vänlighet och respekt.
När vi mottar en order från en kund, skall varorna skickas samma dag. Om detta inte är möjligt, skall kunden informeras om detta.
Är det varor, som är i restorder, informerar vi kunden samma dag och skriver det på fakturan/följesedeln.
Vi fakturerar aldrig för frakt, när vi skickar restorder.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: 031-304 5021
sales@roykon.com