Glömt lösenordSkapa ny användare
  • Brett utbud av produkter
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Mer än 40.000 industriprodukter
Choose language

Rörkopplingar


Galvaniserade rör och rördelar används vanligtvis för hushållsvattensystem sedan galvaniserade vattenrör är särskilt väl skyddade mot korrosion. Letar du efter en stor variation av galvaniserade beslag, da hittar du  det här på sidan. Vi förhandlar bara de bästa tillverkarna på marknaden.

De flesta platser har tillgång till rör och kan lösa de flesta konstruktionsuppgifter, om bara en får rören samman, så att de framstår som en enda samlat enhet. Det är precis vad våra klämbeslag gör. Här är den felande länken som gör otaliga lösningar igång i den mest bokstavliga bemärkelse. Det är anmärkningsvärt  så stabilt att strukturen håller laster som var förutsättningarna från början. Galvaniserade kopplingar finns i alla tänkbara varianter. Samlingar, hörn, leder och korsningar. Det är nästan omöjligt att hitta en vinkel, där systemet inte kan få samling av rören. Så fort de nödvändiga tillbehören är på plats, är det enda verktyg det behövs för att dra åt den justerbara skruven i våra klämmor, en enkel insexnyckel. Detta säkerställer på ena sidan, att monteringen håller och på den andra sidan, att du snabbt och enkelt kan göra ändringar.

Fördelarna med att använda klämbeslag
• Enkel och snabb installation
• Det enda verktyg - en insexnyckel
• Justeringar kan enkelt göras
• Kan separeras och användas om och om igen
• Levereras galvaniserat
• Kompatibel med Kee Klamp

Öppen för särskilda önskemål
Endast fantasin begränsar vad som kan byggas med standard rör och rördelar. Våra produkter passar för  samling utan gänga av vattenledningar, VVS-rör och galvaniserade vattenrör och kan användas i samband med t.ex. industri, handel och säkerhet. Från klätterställningen på skolgården till en säker plattform att ställa bilen på display. Från robust räcke för att säkra och starka ledstänger. Från konfektions- och lagring rack stabila räcken och cykelställ. Se våra galvaniserade klämbeslag här - eller kontakta oss med dina krav. Hör mer via telefon 031-304 5051 eller sales@roykon.com, om du behöver ytterligare information.
Om ROYKON

Våra kunder betyder allt. Det är dem, vi lever av, så kundvård är otrolig viktig.

De följande punkterna är våra rättningslinjer för kundvård:
Våra kunder skall betjänas med vänlighet och respekt.
När vi mottar en order från en kund, skall varorna skickas samma dag. Om detta inte är möjligt, skall kunden informeras om detta.
Är det varor, som är i restorder, informerar vi kunden samma dag och skriver det på fakturan/följesedeln.
Vi fakturerar aldrig för frakt, när vi skickar restorder.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: 031-304 5021
sales@roykon.com