Glömt lösenordSkapa ny användare
  • Brett utbud av produkter
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Mer än 40.000 industriprodukter
Choose language

Livsmedel rördelar

ROYKON lager fødevaregodkendte ämnen med fina ytor för olika företag inom livsmedelsindustrin. Det är i första hand komponenter såsom kopplingar, ventiler och slangar.

Vid framställning av livsmedel och läkemedel, har säkerhet i produktionen, som förhindrar någon risk för konsumenterna, den högsta prioriteten. Det handlar om material och produkter avsedda för direkt eller indirekt kontakt med livsmedel. Enligt EU-förordning 1935/2004 föreskrivs att material i kontakt med livsmedel skal vara inaktiv så att de inte släpper ämnen i maten.

Alla delar av de komponenter som ingår i ett system i kontakt med livsmedel är viktiga, även den metrologiska, där leverera process specifik information, som ligger till grund för produktion av hög kvalitet. Alla delar utförs med krav för hygienisk design, som bland annat underlätta rengöring av komponenten, samt certifikat och dokument spelar en viktig roll i den slutliga kvalitetskontrollen. På denna sida hittar du komponenter, vilka alla är certifierade för kontakt med livsmedel.

Om ROYKON

Våra kunder betyder allt. Det är dem, vi lever av, så kundvård är otrolig viktig.

De följande punkterna är våra rättningslinjer för kundvård:
Våra kunder skall betjänas med vänlighet och respekt.
När vi mottar en order från en kund, skall varorna skickas samma dag. Om detta inte är möjligt, skall kunden informeras om detta.
Är det varor, som är i restorder, informerar vi kunden samma dag och skriver det på fakturan/följesedeln.
Vi fakturerar aldrig för frakt, när vi skickar restorder.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: 031-304 5021
sales@roykon.com