Glömt lösenordSkapa ny användare
  • Brett utbud av produkter
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Mer än 40.000 industriprodukter
Choose language

Klämringskopplingar

Fittings är ofta osynliga delar - men är också de faktorer som får en bra installation att agera. Här hittar du ett stort urval av klämringskopplingar alla dimensioner, vilket ger många kombinationsmöjligheter med avseende på installationen. Presskopplingar som används i anläggningar för kallt vatten för insamling av 20-63 mm rör av polyeten (PE) av DS i 2119, tryckklass PN10. Arbetstryck i anläggningen får inte överstiga 10 bar.

Samlingar måste utföras i enlighet med tillverkarens instruktioner. I byggnader måste samlingar läsgöras eller monteras i fördjupningar eller hölje så att läckage är synliga och delar bytas ut omedelbart.

ROYKONs fittings säljs färdigmonterade, redo för omedelbar användning genom att helt enkelt skjuta röret in i fittingsdelen. Kopplingen består av 6 delar: koppling, mutter, främre och bakre klämring och O-ringen. De finns i en mässing eller plast version.

Öppen för särskilda önskemål

Vi har allt du behöver av klämringskopplingar i en riktigt bra kvalitet och vi är alltid redo att ge dig råd så att du kan hitta just de fittings, som du saknar. Våra leverantörer är miljömedvetna, använder sig inte av barnarbete och har rätt förutsättningar för alla anställda. Kvaliteten är avgörande. På ROYKON kommer vi alltid erbjuda kvalitet - snabbt, exakt och på budget. Men lika viktigt är att du får en bra service och felfri leveranser. Vi lär oss från våra kunder och genom att delta i ett nära samarbete med dem, fortsätter vi att bli bättre på det. Vi erbjuder mer än bara produkter, när vi arbetar i nära samarbete med kunderna för att hjälpa dem att optimera effektiviteten i sina arbetsflöden. Vårt sortiment är under ständig utveckling. Finns det produkter som du inte hittar i denna katalog, som är lämplig för ditt företag, vill vi veta det. Kontakta oss därför gärna med denna information.
Om ROYKON

Våra kunder betyder allt. Det är dem, vi lever av, så kundvård är otrolig viktig.

De följande punkterna är våra rättningslinjer för kundvård:
Våra kunder skall betjänas med vänlighet och respekt.
När vi mottar en order från en kund, skall varorna skickas samma dag. Om detta inte är möjligt, skall kunden informeras om detta.
Är det varor, som är i restorder, informerar vi kunden samma dag och skriver det på fakturan/följesedeln.
Vi fakturerar aldrig för frakt, när vi skickar restorder.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: 031-304 5021
sales@roykon.com